Privacyverklaring
SHB Advies

Schoterbosstraat 1
2023 TR Haarlem

KvK: 37085780Bianca Oostenveld
Telefoon: 06 - 53 96 80 61


 
Bij de tijd blijven

Met de oplevering van een zorgsysteem heeft u een middel bij uitstek om bedrijfsprocessen periodiek onder de loep te nemen. In de praktijk blijkt dat het onderhoud van een zorgsysteem een heel erg goede manier is om nieuwe procedures en werkafspraken te introduceren. Zo kunt u allerlei ontwikkelingen bijhouden en zelfs vůůr zijn. Dat geldt voor het inpassen van technologische ontwikkelingen en voor vragen die opeens uit de markt komen, maar ook voor slimme ideeŽn van medewerkers. De praktijk is immers de beste toetssteen.

SHB Advies helpt u bij het onderhoud van een zorgsysteem, bijvoorbeeld in de aanloop naar een audit. De verfrissende blik van een extern deskundige kan u op verrassende ideeŽn brengen. Verder kan een periodieke review ook een manier zijn om met alle medewerkers eens goed te kijken naar het reilen en zeilen van het bedrijf. Dat werkt motiverend en is gewoon leuk!

Aanpak

Als gecertificeerd auditor weet SHB Advies periodiek onderhoud op een doeltreffende en inspirerende manier te organiseren. Wij kunnen u terzijde staan bijj:

het opstellen en bewaken van de kwaliteits- of milieuplanning;
het uitvoeren van interne audits
het opstellen van de bijbehorende rapportages
het actueel houden van uw kwaliteitshandboek of milieuhandboek
het ondersteunen en adviseren bij directiebeoordelingen
het begeleiden van verbetertrajecten;
het begeleiden van externe audits

Wij leveren onderhoud altijd op uw maat: in overleg stellen de doorlooptijd vast en bepalen we wat u in eigen beheer doet en wat u aan ons overlaat.